Previous slide
Next slide

Uniek Groenwerk

Is een hoveniersbedrijf in Duiven dat zich inzet voor een groene, gezonde en natuurlijke omgeving om in te wonen, werken en ontspannen. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vinden bij ons een leuke werkplek in de buitenlucht. Door ook bewust om te gaan met groen en materialen dragen we een steentje bij aan een duurzame toekomst. Wij ontwerpen, beplanten en onderhouden inspirerende tuinen waarin de natuur de hoofdrol speelt. Beleef het avontuurlijke gevoel dat de wilde natuur ons geeft! 

 

Unieke mensen

Wij werken met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Unieke mensen hebben veel talenten en wij willen deze talenten in ons werk gebruiken. Door gebruik te maken van ieders kwaliteiten krijgt iedereen die in het groen wil werken een kans. Onder begeleiding van een vakbekwame hovenier ontwikkelen onze medewerkers zich tot goede vakmensen die wel degelijk een meerwaarde leveren aan het arbeidsproces. Wij bewijzen dat deze mensen een waardevolle aanvulling op de arbeidsmarkt zijn: harde werkers met een passie voor hun vak.

 

Verzamelen van Taxus tegen kanker

We verzamelen het snoeiafval van de taxushagen. Dit snoeiafval is een basis van het medicijn wat gebruikt wordt bij de chemotherapie  tegen kanker. In plaats van dit waardevolle product af te voeren als compost. Zamelen we het in en helpen we in de strijd tegen deze vervelende ziekte.