Wij van Uniek groenwerk

Wie oog heeft voor mens en milieu, kiest voor duurzame oplossingen.

Steeds meer mensen en bedrijven willen bewust met de lokale omgeving omgaan. Als hovenier leveren we hier een positieve bijdrage aan door in elk opzicht duurzaam te werken en mensen te inspireren. Alles wat wij doen draait om verbetering van het welzijn van zowel mens als milieu. Het creëren van plek voor insecten en vogels hoort bij het behoud van een groene omgeving. Denk maar eens aan hoe prettig een wandeling door het bos of over de dijk is; de natuur is goed voor onze gezondheid en welbevinden. Daarom brengen wij de natuur naar u toe!

Unieke mensen hebben veel talenten, waar wij gebruik van willen maken

Wij werken met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Unieke mensen hebben veel talenten en wij willen deze talenten in ons werk gebruiken. Door gebruik te maken van ieders kwaliteiten krijgt iedereen die in het groen wil werken een kans. Onder begeleiding van een vakbekwame hovenier ontwikkelen onze medewerkers zich tot goede vakmensen die wel degelijk een meerwaarde leveren aan het arbeidsproces. Wij bewijzen dat deze mensen een waardevolle aanvulling op de arbeidsmarkt zijn: harde werkers met een passie voor hun vak. Kent u iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste krachten: dagbesteding, werkervaringsplekken of dienstverband.

niets is lekkerder dan onbespoten fruit te plukken van een boom

De natuur is niet alleen om naar te kijken, maar ook om van te proeven. Groente en fruit plukken uit eigen tuin is een fantastische belevenis. Door in een voedselbos of pluktuin rond te struinen krijgt het groen om ons heen een extra dimensie. Er is wat ons betreft niets lekkerder dan onbespoten fruit te plukken van een boom en het direct te kunnen eten. Nu is het tijd om te genieten van alles wat om ons heen groeit en bloeit. Daarvoor maken wij gebruik van inheemse planten die uitbundig zullen floreren rond uw bedrijf of huis.